Start: 10 februari 2023 

= Vol

Nieuwe groep start in september

deep dive

Your body is your strategy!

Hét leiderschapsprogramma
voor vrouwen met een business.

MEER impact

MEER vrijheid

MEER geld

Een #nobrainer voor een onbetaalbare investering in jezelf.

“Mijn echte doorbraken tijdens de DEEP DIVE zijn de shift in mijn feminine energy, meer lol, de f*ck-it mentaliteit en ik heb inmiddels meerdere keren op het podium gestaan!”

Marloes Alferink
womb ritueel en maancremonie

WIL JIJ DIT?

Wil jij in 2023 echt die doorbraak?

Bruisend, magisch, magnetisch succes?

Met 1 simpele strategie?

JA!

Heb jij het lef om daarvoor saboterende patronen te doorbreken?

Samen met fantastische vrouwen, die jou steunen, spiegelen en toejuichen?

JA!

Durf jij op de catwalk?

En het podium te pakken?

Met jouw WHY, missie & visie?

JA!

Ben je klaar voor duizend-en-één-nacht?

Een avontuur naar het onbekende in jezelf?

Met onverwachte wendingen en nieuwe (hulp)bronnen?

JA!

“Ik hoop echt nog veel en vaak met Jessica te werken, want zij is degene die zoveel in vrouwen en vrouwelijk leiderschap weet te ontplooien. Mijn eigen guru. Nog nooit heb ik de controle los gelaten en dat gebeurde bij haar steeds.”

José Komin

JIJ (HER)ONTDEKT….

MET ÉEN SIMPELE STRATEGIE

BELICHAAMD LEIDERSCHAP

Jouw FEMININE GENIUS ZONE

Hoe jij als een MAGNEET situaties, mensen en geld aantrekt

Jouw glasheldere WHY, zielsmissie en visie

EN NOG MEER….

Co-creatie met het KWANTUMVELD IN JOU

DIEP LOSLATEN van saboterende patronen

Hoe jij jouw BANDBREEDTE en FREQUENTIE voor succes vergroot

Hoe jij met jouw SIGNATURE SOUL STORY het podium en de wereld bestormt

“Een echte doorbraak is de kickstart van mijn bedrijf en het loslaten van mijn oude saboterende patronen. Werken met Jessica is heel fijn. Alles! Ze is recht door zee, veilig en wijs. Ze heeft een onbetaalbare bijdrage geleverd aan mijn proces. Ze is een enorm goede spaceholder. Mijn lichaam is echt geopend, ongekend! Ja, ik kan zo nog wel ff doorgaan.”

Susanne Dikken
womb yoga en divine dance nieuw vrouwelijk leiderschap
wombritual en waterceremonie nieuw vrouwelijk leiderschap
DEEP DIVE Leiderschapsprogramma en Businessprogramma voor businessvrouwen en vrouwelijke leiders. Jessica de Kam. Authentiek Leiderschap. Authenticiteit in Business. ull embodiment, sacred alignment, feminine genius zone.
UNIEKE METHODE 

In jouw lichaam heb jij rechtstreeks toegang tot het krachtigste spul ooit: energie met de allerhoogste frequentie (high vibes) en creatief scheppende intelligentie.

Pure genialiteit. Het is dezelfde hoog intelligente energie waaruit de aarde en universum is opgebouwd: het kwantumveld. En het is dus IN jou. Niet buiten jou.

Dit staat al in oeroude teksten en orale overlevering. Jij kan het onzichtbare zichtbaar maken. Van baby’s tot business, bestsellers en hele nieuwe dimensies.

 

Dit geheim is de basis van mijn high value (business)coaching en (leiderschaps)programma’s.

OEROUDE INITIATIES

Van hoog magnetische poorten in jouw lichaam (the body is wise). Wijsheid die van moeder op dochter werd doorgegeven, maar in het patriarchaat is verdwenen.

FEMININE GENIUS & MASTERHEART

Vanuit de feminine genius creëren en manifesteren. Vanuit een superhoge frequentie. Letterlijkmindblowing. De klassieke mastermind is er niks bij ( (gebaseerd op mannelijke energie en blijft een mindgame). Het is de ultieme climax, de frequentie waarin alles geboren wordt. IN JOUW LIJF.

SACRED ALIGNMENT & FULL EMBODIMENT

Jouw lijf is één groot brein. Vrouwen hebben 4 magische en magnetische superbreinen (mannen 3) die  verbonden zijn met de elektromagnetische velden in de aarde én in de kosmos Voel je? Dát is Next Level embodiment van waaruit jij op één lijn komt met jouw WHY, zielsmissie en visie.

SOUL RETRIEVAL

Wat als ‘magie’, ‘magnetisme’ en ‘geld’ pure vrouwelijke energie zijn? Sterker nog: wat als het zielendelen zijn die ergens in de tijd afscheid hebben genomen om te overleven? Ik leer je hoe je ze terug haalt naar jou! You ain’t seen nothing yet.

BODYSTORMING

In tegenstelling tot ‘brainstorming’ zet deze techniek in op de super power van het hele lichaam. In de creatrix breng je jouw higher purpose, missie en visie op één lijn met jouw unieke energie.

BODYDELICS

Wist je dat jouw lichaam van nature psychedelisch is? Bijvoorbeeld: DMT (het stofje dat in Ayahuasca zit) is al in je lijf aanwezig. En dat is het tipje van de sluier. Je hoeft alleen maar te weten waar de schakelaar zit. Ik leer je hoe!

INLOADEN

In tegenstelling tot het zgn. downloaden van informatie (die van buiten jou komt) gaat het hier om het vanzelfsprekend ‘weten’ zonder boekenkennis, hoog intelligente geniale wijsheid.

“Mijn missie is jou je volle potentie, authenticiteit & magnetische aantrekkingskracht laten (her)ontdekken.”

OVER MIJ

Ik wist dat het roer om moest, toen ik de Dalai Lama tijdens een VN-conferentie hoorde zeggen: ‘The world will be saved by the Western Woman’.  Ik voelde een enorme stroomstoot door mijn lijf gaan en wist onmiddellijk: als ik werkelijke impact wil hebben en mijn kinderen het goede voorbeeld wil geven, dan moet ik stoppen met te voldoen aan verwachtingen van anderen.

Ik stopte met mijn ‘carrière’ waarin ik groot geld verdiende maar niet gelukkig was. En begon een fantastische reis over de wereld en in mezelf. Op mijn pad ontvang ik initiaties en diepe wijsheid van sjamanen, medicijnvrouwen en hoge priesteressen over de hele wereld. Een reis dwars door mijn eigen angsten, in het veld waar alles mogelijk is. Mooier dan ik ooit had durven dromen.

Het is ‘the rise of the phoenix’.

En dat kan jij ook!

Jessica is een superpower charger! Werken met Jessica voelt als een warm bad met rozenblaadjes. Ik voelde mij gezien, gedragen en empowered. Jessica is hartverwarmend, enthousiast en heel bevlogen in alles wat ze doet. Ze is een instrument voor groei, een vat vol kennis en doorleefde wijsheid. Ze weet wat ze neerzet, is volledig aanwezig, professioneel, intuïtief en aards.

Marianne Hermsen
Jessica de Kam Nieuw Vrouwelijk Leiderschap

WAT IK NOG MEER BIED…

VEILIGE bedding

Interactieve 5-D dynamische GROEPSCOACHING

Live GROEPSHEALING

SOULSISTER fanclub en creatrix

Skin Food

EXTRA BONUSSEN…

MAGIC VERRASSINGSBOX voor de THUIS RETRAITES

Hoogwaardige biologische ELIXERS

Ingesproken MEDITATIES & body practices

Westerse PLANTMEDICIJNEN

one day retreat vrouwenlijn

Live retreats met…

Biologische lunch met o.a. soep, salade en gezonde bijgerechten

Biologische gezonde snacks: o.a. verse rauwkost, olijven en hummus

Biologisch lekkers: o.a. chocola, dadels, fruit

Onbeperkt thee/fruitwater

Wat deze DEEP DIVE me echt heeft opgeleverd: Next level gaan in mezelf, binnenste buiten gaan. Mijn dromen en verlangens uitspreken, mijn passie voelen tot in elke cel van mijn lijf.  Elke vrouw zou dit ‘moeten’ doen, haar eigenwijsheid vinden, de kern raken. Dat is heel zeldzaam. Bij de DEEP DIVE ga je erin, je eigen juice, je eigen shit, shake it en je vindt goud.”

Jana Deknop

PROGRAMMA & DATA

Alle LIVE retreats zijn op schitterende plekken in de natuur & aan zee. Alle SOUL-2-SOUL, BUSINESS & LEADERSHIP thuis-retreats zijn incl. voorbereiding.

“Een echte doorbraak is dat ik tijdens de DEEP DIVE vanuit (zelf)vertrouwen stappen durfde te zetten om een hele nieuwe carrière (en leven) te starten. Ik ben opener, meer in verbinding met mezelf. Wat ik zo fijn vind is dat Jessica zoveel wijsheid deelt, het voelt als diepe verbondenheid, alsof ik aan het graven ben en op een enorme schat ben gestuit.

Stineke Nanninga

1:1 ONLINE HIGH VALUE INTAKE

Vooraf aan de DEEP DIVE. Om jouw intentie en passies, talenten en waarden te bepalen (incl. voorbereiding vooraf).

In de week van 23 januari 2023

3 LIVE ONE DAY RETREATS

Met krachtige CEREMONIES EN RITES DE PASSAGE om jouw feminine genius zone, authenticiteit en magnetic presence te (her)ontdekken.

10 feb, 9 juni, 23 juni

3 ONLINE BUSINESS & LEADERSHIP RETREATS

Gericht op het manifesteren van jouw visie, zielsmissie, higher purpose en strategie vanuit sacred alignement & full embodiment.

3 maart, 6 mei,  2 juni

 

3 LIVE SOUL-2-SOUL IN BUSINESS & LEADERSHIP

Krachtige verdiepende transformerende retraites op specifieke thema’s: o.a. Magic & Magnetic Presence, Manifesting Money and Embodiment Practice.

17 maart, 21 april, 19 mei

1:1 ONLINE HEALING OF HIGH VALUE COACHSESSIE

Doorbreken van individuele (zelf)saboterende patronen en blinde vlekken om next level te gaan in je leven, leiderschap & business.

In de week van 27 maart

1:1 ONLINE HOTSEAT

Voor het integreren van de diepe SHIFT. 

Datum: nader te bepalen, derde week september.

KEUZE UIT EEN RETRAITE:

“Echt nieuw waren de inzichten vanuit mijn systeem over geld, hoe dat me klein houdt. In deze 6 maanden sacred space heb ik ook de enorme kracht van verbinding tussen de fantastische vrouwen ervaren, wowwwww, dát is echt mindblowing. Werken met Jessica is ongelofelijk fijn. Ik voelde een enorme support en liefde. Ze is wijs, voelt intuïtief heel goed aan wat er nodig is en heeft humor. De verzorging was fantastisch.

Marloes Alferink

© 2022 Jessica de Kam | website door Denise Noya | Privacybeleid